Jei trumpai…
Esu sushi šefas su 13 metų patirtimi – dirbau japonų restoranuose tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Išvykau svetur, kad mokyčiausi iš pačių japonų ir per tuos metus perpratau daug jų virtuvės paslapčių. Japonų maistas mane žavi savo minimalizmu, paprastumu ir kruopštumu – čia viskas turi prasmę.
Japonų virtuvėje kokybė yra svarbiausia. Kiekvienas ingredientas turi būti šviežias, kruopščiai atrinktas ir tinkamai paruoštas, nes būtent tai lemia tikrąjį skonį. Nėra jokių kompromisų – tik tai, kas geriausia.
Galiausiai grįžau į Lietuvą su viena mintimi – gaminti tikrai kokybišką, restorano lygio japonišką maistą žmonėms, kurie nori mėgautis juo namuose, be ilgų vakarienių restoranuose. Jei ieškote skonių, kurie būtų artimi autentiškai Japonijai, kviečiu apsilankyti Sushi NEKO, susipažinti ir paragauti!